Onze tarieven

Vast tarief van € 250 inclusief btw

Bij Erkende Energielabeladviseurs betaal je altijd een vast tarief van € 250. Dit is inclusief BTW. Er komen geen extra kosten bij. Je weet precies waar je aan toe bent.

Méér dan een energielabel

Je krijgt bij ons méér dan een energielabel. Wij bieden je ook altijd:

  • op maat gesneden maatregelen om de energieprestatie van jouw woning te verbeteren
  • een uitgebreide binnenmilieurapportage
  • statistische onderbouwing van het energielabel
  • focus op directe verlaging van de vaste lasten van de koper
  • energiemaatregelen die opgesteld zijn door inspecteurs met een bouwkundige achtergrond
  • volledige transparantie, alle opnamegegeven staan in het rapport

Op maat gesneden maatregelen om de energieprestatie van de woning te verbeteren

Samen met een energielabel, krijg je altijd een aantal standaard gegenereerde maatregelen die je kunt toepassen om de energieprestatie van je woning te verbeteren. Dit zijn standaard maatregelen en niet altijd toepasbaar op jouw woning. Vraag je een energielabel bij ons aan, dan krijg je naast het energielabel op maat gesneden maatregelen om de energieprestatie van jouw woning te verbeteren. De adviseur kijkt naar jouw woning en geeft je adviezen die alleen voor jouw woning van toepassing zijn. Adviezen waar jij of de toekomstige koper écht iets mee kan. Ook krijg je bij iedere maatregel een uitgebreide bouwkundige beoordeling van een expert. 

Inspecteurs met een bouwkundige achtergrond

Al onze inspecteurs hebben een bouwkundige achtergrond. En dat is heel handig. Om goed te kunnen bepalen welk energielabel een woning heeft, is bouwkundige knowhow vereist. Onze inspecteurs weten alles van isolatie, spouwmuren en andere energetische gerelateerde zaken. Je krijgt daarom altijd een bouwkundige beoordeling bij jouw energielabel. En daar betaal je niets extra voor!