Home Werkwijze Tarieven Aanvragen Links Enkel gecertificeerde energielabel adviseurs
Energielabels

Op zoek naar een erkende energielabeladviseur?

Erkende-Energielabeladviseurs.nl biedt diensten van gecertificeerde energielabeladviseurs voor een vast tarief van slechts 325 euro.

Onze tarieven

Slechts € 325,- inclusief extra kosten en btw

U kunt u aanmelden voor alle diensten van een Erkende Energielabeladviseurs voor een vast tarief van € 325,-. Dit is inclusief btw en inclusief andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en u krijgt achteraf geen extra rekeningen.

Méér dan een energielabel?


Echt op maat gesneden maatregelen voor een woning
De maatregelen die bij een maatwerk opdracht worden toegelicht zijn op maat gemaakt voor de specifieke woning, in tegenstelling tot de maatregelen die achter op het originele energielabel staan. Deze worden gegenereerd ook indien ze niet toepasbaar zijn in een woning. Dit wekt heel veel irritatie op en geeft onnodige ergernis. Bij maatwerk wordt er duidelijk gemaakt welke maatregelen er relevant en interessant zijn om uit te voeren in uw woning. Ook wordt er voorzien van uitgebreide bouwkundig toelichting en adviezen bij deze, door de inspecteur beoordeelde, maatregelen.

Inspecteurs met een bouwkundige achtergrond
Een erg belangrijk punt, omdat voor de zuivere bepaling van het uiteindelijke energielabel wel degelijk bouwkundige knowhow is vereist. Standaard zaken als toegepaste isolatie, spouwmuren en andere energetisch gerelateerde keuzen, moeten bouwkundig worden beoordeeld wilt er uiteindelijk een goed beeld ontstaan van de energieprestatie van de woning. Onze inspecteurs geven zelfs een bouwkundige beoordeling als toevoeging aan de uitslag van het energielabel.